WHO

EBENEZER Services & Projects

Wij bieden onze klanten een ruim aanbod van zeer gespecialiseerde technische professionals tegen concurrerende prijzen met de juiste dosis betrokkenheid en toewijding.

Geen enkel project is te groot, door onze nauwe samenwerking met Portugese technische bedrijven kunnen wij uw behoeftes invullen.

WHAT

Technisch Dienstverlenend Uitzendbureau EBENEZER Services BV

EBENEZER Services is een technisch uitzendbureau gespecialiseerd in offshore, industrie, scheepsbouw en infra. In deze sectoren hebben wij het volgende technische personeel constant ter beschikking: Elektromonteurs / E&I Technicus /Elektromonteur Industrie /Kabeltrekkers / IJzerwerkers / Lassers / Instrumentatie Fitters/ Offshore technici / Commissionings engineers / MC engineers.

WHERE

Door onze ruime werkervaring beschikken wij over een brede kennis van de internationale technische markt en is EBENEZER in staat om direct en accuraat te reageren op uw dagelijkse behoeften en wensen. EBENEZER is vooral operationeel in Nederland en België.

WHY

Door voor EBENEZER PROJECT te kiezen, weet u zeker dat uw technisch project veilig, op tijd en binnen het budget wordt verwezenlijkt.

EBENEZER Services & Projects bv is een gecertificeerd bedrijf

EBENEZER Services & Projects bv is in bezit van alle benodigde (veiligheid) certificeringen voor het uitvoeren van haar werkzaamheden.

Klik op de gewenste certificaat om deze te bezichtigen en downloaden.

REFERENCE CLIENTS

Exxon Mobil
TAQA
Indorama
Vageri
Keppel Verolme
Huisman
Spie
Heerema
Momentive
Shell
Vopak
Engie
Evides
LyondelBassel
UNICA Installatiegroep
MFJ
Wintershall
INSTIMEWA Elektro
ACTEMIUM
SPINDLER